Friday 29 July 2016

Tom Dingjan is een mode-fotograaf met een unieke stijl

Tom Dingjan is een Milaan gebaseerd modefotograaf met ervaring van meer dan twee decennia. Met zijn innovatieve en artistieke techniek, begon hij een stijl beeld van zijn werk in de mode-industrie. Hij heeft meer dan duizend portfolio's van beroemdheden, sporters, en bekende persoonlijkheden gedaan. Hij stapte in deze carrière een lange tijd geleden, toen hij het belang van het nemen van foto's van beroemdheden en vele prominente baan-modellen ontwikkeld en meteen verliefd op dit genre. Zijn fantasierijke en creatieve vaardigheden leidde hem naar de hoogten van succes en hielp hem in het verdienen van een onberispelijke reputatie in de industrie.

Terwijl het doen van een fotoshoot, Tom Dingjan werkt om de bepaalde functies, zoals kleding te benadrukken, accessoires make-up. Zijn belangrijkste doel is om een consistente foto verhalen die denkbeeldige situatie van de klant, ideeën, en het concept te integreren creëren. Volgens hem is het belangrijk om te communiceren met het publiek en creatieve visie voor een veeleisend publiek.

Anders dan dat het een getalenteerde fotograaf, Tom Dingjan heeft een goed oog voor de kleinste details en artistieke vermogen om vast te leggen en stel een bepaalde stemming tijdens de shoot. Hij heeft ook uitgebreide kennis van verschillende software van fotobewerking. Hij heeft het vermogen om zijn creatieve concepten en artistieke visie te vertalen in beelden. Veel van zijn foto's zijn gepubliceerd door vele populaire tijdschriften en krantenpagina's, print advertenties, catalogi en ook online. Hij reisde in vele landen over de hele wereld met zijn talent en creativiteit.

Tuesday 19 July 2016

Tom Dingjan is een Briljante Beeldverhaal Artiest

Tom Dingjan is een ongelooflijk getalenteerde striptekenaar dietekeningen van personages, milieu en objecten creëert voor kleineen grootschalige producties. Hij is het creëren van stripfigurensinds zijn middelbare school jaar te vroeg. Hij heeft een unieke stijl van de tekening van die uiteindelijk is uitgegroeid tot een beroep.Na het bestuderen van beeldende kunst van een bekendeuniversiteit, werkte hij als verslaggever en columnist voordat ze uiteindelijk terug te keren naar zijn passie - Stripfiguren Tekening.Hij heeft ook cartoons voor diverse tijdschriften en stripboeken.

Op dit moment, Tom Dingjan werkt voor een volwaardig animatie bedrijf waar hij stemmingen en kleurpatronen, dramatiseren acties en verf achtergrond scènes creëert. Hij maakt tekeningen die meestal voorzien van een humoristische en grappige stijl. Hij heeft een uitgebreide kennis van het creëren van 2D en 3D cartoon kunst voor strips, animatiefilms, advertenties, video spelletjes en andere media.

In deze jaren heeft Tom Dingjan onberispelijke reputatie verworven vanwege zijn veelzijdige talent en creativiteit. Hij is gespecialiseerd in het opstellen illustraties die verhalen over te brengen en spreekt gedachten door zijn fantasie en humor. Hij heeft een uitzonderlijk talent van het geven van het karakter van een persoonlijkheid die door de lezers komt. Hij heeft ook honderden cartoons voor diverse tijdschriften en kranten op verschillende sociale en politieke kwesties. Hij maakt gebruik van boeken en programma's om hen te leren hoe ze verschillende artistieke technieken inboezemen. In de toekomst is hij van plan om zijn eigen animatiestudio te openen, waar hij de kinderen van de grond af hoe je cartoons te maken zal je leren.

Tuesday 12 July 2016

Tom Dingjan is een ervaren Gastvrijheid gerant

Tom Dingjan is een vindingrijke Senior Gastvrijheid Manager die ervaring van meer dan tien jaar van het werken in de populaire hotels over de hele wereld houdt. Gevestigd in Italië, nam hij zijn Bachelors in Hotel Beheer in 2004 en begon zijn gastvrijheid carrière als Front Office Executive in Italië zelf. Geleidelijk aan het stappen op zijn ladders carrière, heeft hij jarenlange ervaring in het hotelwezen en met zijn hoge prestaties; Hij kreeg diverse mogelijkheden om te werken in de vijf sterren accommodaties, op verschillende locaties die fijnste service aan de gasten te bedienen.

Tom Dingjan is een van die deskundige experten die ervoor zorgen dat de bezoekers, reizigers, of gasten om te genieten van premium verblijf in hotel en andere accommodatie voorzieningen zonder enige moeite. Het hebben van een goede leidinggevende vaardigheden, begon hij de behandeling van rollen en verantwoordelijkheden van een manager net na twee jaar na het begin van zijn carrière. Hij ontwikkelde ook geweldig probleemoplossende vaardigheden die vaak nodig zijn om problemen van de gasten aan te pakken. Omdat het op zo'n hoog niveau positie, heeft hij de mogelijkheid om vakgebied in alle aspecten van gastvrijheid behouden.

Tom Dingjan legt de nadruk op echte gasten gastvrijheid, kamers en vergemakkelijkt het werk van de leden en het onderhoud van kwaliteitsnormen voor voedsel personeel. In het kort, levert hij vriendelijk, competent klantenservice om een gastvrije omgeving voor al zijn gasten. Hij houdt ook toezicht op en motiveert medewerkers werken onder hem met een positieve benadering. Trouwens, het spelen van een rol van een horeca manager, hij is dol op muziek luisteren, reizen, en het spelen van zijn favoriete sport.

Tuesday 5 July 2016

Tom Dingjan - Een Natuurbehoud Officier

Tom Dingjan is een behoud officier werken met een natuurlijke hulpbron organisatie in Athene, Griekenland. Hij zet zich in voor het beheer van de lokale omgeving met een nadruk op het behoud en de bescherming van de gebieden van de natuurlijke schoonheid. Zijn rol als natuurbeschermer houdt het bevorderen van het bewustzijn over milieukwesties en mensen aanmoedigen om het platteland te gebruiken in een weloverwogen en respectvolle manier. Tom is ook verantwoordelijk voor de planning en uitvoering van programma's die gericht zijn op bescherming en verbetering van de natuurlijke habitats, het toezicht op duurzaam gebruik van natuurlijke hulpbronnen, en het verstrekken van een evenwichtig standpunt in de "natuur versus stedelijke ontwikkeling" debat.

Tom Dingjan heeft altijd een natuurliefhebber met een grote belangstelling voor de bescherming van het milieu geweest. Na het afronden van zijn middelbare schoolopleiding, schreef hij in een bacheloropleiding in dierenrijk Biologie en later deed zijn Meester in Agrarisch Science. Terwijl het nastreven van zijn studie, leerde hij over de diversiteit van de flora en fauna op aarde, wildbeheer kwesties, de noodzaak voor het behoud van de natuur, en nog veel meer.

Als natuurbehoud officier Tom Dingjan besteedt een groot deel van zijn professionele leven buitenshuis, waarbij onregelmatige en lange werktijden, en bezoeken aan verschillende plaatsen voor het toezicht op het behoud activiteiten. Tom geniet echter van zijn werk en is trots op te dragen aan natuurbescherming.