Thursday 19 May 2016

Tom Dingjan is een Ervaren Strategisch Beheer Adviseur

In deze bezuiniging moordende concurrentie, veel organisaties omgaan met de belangrijkste strategische kwesties met betrekking tot progressie en de herstructurering van concurrentievoordeel, winstgevendheid en efficiëntie te verbeteren. Hiervoor kunt u een bedrijfsadviseur die het profiel van de organisatie verbetert door te helpen om problemen op te lossen, met verandering, en de efficiëntie te verbeteren nodig. Tom Dingjan is een ervaren beheer adviseur die biedt strategische, onpartijdige en objectieve adviesdiensten die organisaties helpen bij het verbeteren van de productiviteit en de algemene prestaties.  Hij heeft MBA gedaan met een specialisatie in het beheer.

In de carrière overspanning van bijna tien jaar, heeft Tom Dingjan gewerkt met vele industrieën, waaronder de gezondheidszorg, telecommunicatie en de luchtvaart dat hielp in honen zijn vaardigheden en capaciteiten. Door zijn vaardigheid, heeft hij hielp organisaties om problemen op te lossen, het creëren van waarde, de groei te maximaliseren en de bedrijfsprestaties te verbeteren. Hij gebruikt zijn zakelijke vaardigheden om objectief advies en expertise te bieden en te helpen een organisatie om alle technische vaardigheden die zij kunnen ontbreken ontwikkelen.

Tom Dingjan verricht onderzoek en het verzamelen van gegevens om de organisatie te begrijpen en vervolgens uit te voeren analyse. Daarna bereidt hij zakelijke voorstellen en presentaties om ervoor te zorgen dat de klant de nodige bijstand ontvangt. Hij is actief in een breed scala van diensten, zoals bedrijfsstrategie, marketing, financiën en beheer controles, fabricageprocessen, human resources, informatietechnologie, e-business, voorraad ketenbeheer. Hij heeft een grote probleemoplossende vaardigheden en strategische planning capaciteit.

No comments:

Post a Comment