Tuesday 10 May 2016

Tom Dingjan Bevordert Toerisme en Industrie van het Hotel van Wellington

Tom Dingjan is een Toerisme Afzet Gerant met meer dan 20 jaar ervaring. Gevestigd te Wellington, is hij verantwoordelijk voor het beheer en de leiding van de ontwikkeling en implementatie van de toeristische reclame en promotie-programma's over de gehele staat, op nationaal niveau om de consument te inspireren om vakantie in Minnesota. Deze programma's uit te breiden tot in de staat allianties of in samenwerking met andere staat toerisme kantoren, regionale toeristische organisaties en publiek / privaat afzet vennootschap.

Tom Dingjan heeft ervaring met client / vendor relatie management (CRM), actiemarketing en netwerken. Georganiseerde internationale en nationale conferenties, gala-evenementen, beurzen, markten banen, trainingen en nog veel meer. Zijn vaardigheid set bestaat merk en agentschap beheer samenwerking en detailhandelsmarketing voor een marktleider, het opzetten en onderhouden van relaties met interne en externe stakeholders en ervaring op het beheer van de begroting en rijden omzet en uitverkoop. Hij is gespecialiseerd in strategische planning, leiden en managen van equipes, het beheer van creatieve processen en presentaties, campagne planning en uitvoering en jeugd afzet .

Tom Dingjan gedijt in een omgeving waar gelijkgestemde individuen uit verschillende culturen worden samengebracht om ideeën te delen en van elkaar te leren. De relaties gebouwd op conferenties zijn niet mogelijk door middel van internetters vergaderen - het menselijk connectiviteit is het noodzakelijk om op lange termijn strategische relaties.
Hij heeft deelgenomen aan vele reizen toont en studiedagen gehouden in het hele land. Hij is zelfverzekerd en in staat om het bedrijf op de eerste plaats en zorg ervoor dat krijgt alle reclame en belichting mogelijk. Zijn doelen zijn het actueel over industrie trends, het opbouwen van sterke gemeenschappen om zich heen.

No comments:

Post a Comment