Monday 25 April 2016

Tom Dingjan Is een Bankier gevestigd in Toronto, Canada

Tom Dingjan werkt in een particuliere bank in Toronto, Canada als senior manager. Zijn taak omvat het opzetten van spaarrekeningen en obligaties; machtiging van leningen en kredietfaciliteiten; helpen in de beweging van geld via betaling mechanismen; en meer. Hij is ook verantwoordelijk voor de aanpak van vragen van klanten van aangezicht tot aangezicht, via de telefoon, en soms in het schrijven. Hij is verantwoordelijk voor de verwerking van al het papierwerk, met inbegrip van verandering van de gegevens van de klant, de sluiting van de rekeningen, enz.

Tom Dingjan bezit uitstekende interpersoonlijke, communicatie en onderhandelingsvaardigheden. Zijn vermogen om efficiënt te werk prioriteren, te beheren tijd, en werken onder druk heeft sterk bijgedragen aan zijn carrière groei. Zijn cliënten bewonder hem voor altijd als een gedegen professional. Hij adviseert de meest geschikte producten om ze na een zorgvuldige analyse van hun behoeften en voorkeuren.

Tom Dingjan houdt meervoudige graden in het bedrijfsleven, economie en financiën. Hij heeft ook jaren van marketing en de verkoop ervaring in vele nationale en multinationale ondernemingen. Voordat u gaat werken als een bankier, werkte hij als senior sales de uitvoerende klant in een toonaangevend IT-bedrijf. In de vrije tijd, Tom graag sci-fi films kijken, spelen met zijn hond - Bruno, en lees boeken of tijdschriften met betrekking tot het gebied van bankieren.

No comments:

Post a Comment