Sunday 10 April 2016

Tom Dingjan's Motiverende reis naar steeds een Fitness Instructeur

Tom Dingjan is een jonge fitness instructeur die nam dit beroep uit pure passie voor fit, gezond en actief. Niet veel zou geloven dat hij ooit woog bijna 100 kg en werd vaak gepest als een vet kind op school. Pas nadat hij ging naar de middelbare school heeft hij beseffen wat alles wat hij miste in het leven als gevolg van overgewicht. Ondanks smaak voetbal zoveel kon hij geen deel uitmaken van de school voetbalteam. De meisjes waren niet bereid om zijn partner voor de Nacht van Prom zijn. Er waren een aantal gevallen als deze die Tom duwde op het juiste pad naar fitness.

Dit alles was genoeg voor hem om meteen druk op de sportschool. Binnen een paar weken regelmatig gyming, ervoer hij een drastische verandering in de manier waarop hij voelde over zichzelf. Hij was nu een meer gemotiveerd en zelfverzekerd persoon. Geleidelijk aan met een juiste fitness-regime en dieet, verloor hij al het overtollige vet van zijn lichaam. Maar nu wilde hij ook om de spieren op te bouwen en hebben zes pack abs. Met een sterke betrokkenheid, vastberadenheid, en uren van hard werken in de sportschool, bereikte hij dit doel ook.

Vandaag de dag, Tom Dingjan is een succesvolle fitness-instructeur. Hij wordt alom gewilde voor zijn aangepaste training van plan is dat hij ontwerpt aan de specifieke behoeften van zijn klanten aan te passen. Hij wil zo veel mogelijk mensen te helpen mogelijk om gewicht te verliezen, en leven een fit en gezond leven.

No comments:

Post a Comment