Monday 4 April 2016

Tom Dingjan leert verschillende stijlen van Yoga

Tom Dingjan is een gecertificeerde Iyengar Yoga leraar en is het bestuderen en het beoefenen van yoga asana's en filosofie voor meer dan 20 jaar. Hij doceert een gemakkelijke vloeiende yoga die bestaat uit bewust beweging, klassieke poses en het koppelen van asanas gemakkelijk vloeiende sequenties. Zijn les begint met een korte centrering praktiserende, gaat verder met asana's (houdingen), en wordt gevolgd door een diepe ontspanning, ademhaling praktijken en een korte meditatie. Zijn stijl is vloeiend, meditatieve en fysiek uitdagend.

"Mijn lessen bieden een stralende gezondheid, veerkracht en balans, alsmede een dieper begrip van en verbinding met je eigen lichaam," zegt Tom Dingjan. lessen werken met de fundamentele asanas om kracht te ontwikkelen, samen met flexibiliteit. Hij verwerkt aspecten van de verschillende healing arts om een ​​therapeutische stijl unieke synthetiseren zijn eigen. Hij verenigt de filosofische en spirituele aspecten van yoga met de fysieke houdingen geven van haar studenten het volledige domein van de yoga ervaring. Dit helpt de leerlingen om de sterkte, stabiliteit, flexibiliteit en mentale rust te bouwen.

Tom Dingjan heeft verschillende disciplines van yoga bestudeerd en integreert ze in een asana praktijk. Vanwege zijn kennis en inzet, geeft hij een voorbeeld voor een gezonde levensstijl en is altijd bereid om studenten over voeding, ontspanning technieken, en andere aan gezondheid gerelateerde onderwerpen te adviseren. Hij helpt ook studenten bij het maken van hun persoonlijke beoefening van yoga.

No comments:

Post a Comment