Tuesday 19 July 2016

Tom Dingjan is een Briljante Beeldverhaal Artiest

Tom Dingjan is een ongelooflijk getalenteerde striptekenaar dietekeningen van personages, milieu en objecten creëert voor kleineen grootschalige producties. Hij is het creëren van stripfigurensinds zijn middelbare school jaar te vroeg. Hij heeft een unieke stijl van de tekening van die uiteindelijk is uitgegroeid tot een beroep.Na het bestuderen van beeldende kunst van een bekendeuniversiteit, werkte hij als verslaggever en columnist voordat ze uiteindelijk terug te keren naar zijn passie - Stripfiguren Tekening.Hij heeft ook cartoons voor diverse tijdschriften en stripboeken.

Op dit moment, Tom Dingjan werkt voor een volwaardig animatie bedrijf waar hij stemmingen en kleurpatronen, dramatiseren acties en verf achtergrond scènes creëert. Hij maakt tekeningen die meestal voorzien van een humoristische en grappige stijl. Hij heeft een uitgebreide kennis van het creëren van 2D en 3D cartoon kunst voor strips, animatiefilms, advertenties, video spelletjes en andere media.

In deze jaren heeft Tom Dingjan onberispelijke reputatie verworven vanwege zijn veelzijdige talent en creativiteit. Hij is gespecialiseerd in het opstellen illustraties die verhalen over te brengen en spreekt gedachten door zijn fantasie en humor. Hij heeft een uitzonderlijk talent van het geven van het karakter van een persoonlijkheid die door de lezers komt. Hij heeft ook honderden cartoons voor diverse tijdschriften en kranten op verschillende sociale en politieke kwesties. Hij maakt gebruik van boeken en programma's om hen te leren hoe ze verschillende artistieke technieken inboezemen. In de toekomst is hij van plan om zijn eigen animatiestudio te openen, waar hij de kinderen van de grond af hoe je cartoons te maken zal je leren.

No comments:

Post a Comment