Friday 29 July 2016

Tom Dingjan is een mode-fotograaf met een unieke stijl

Tom Dingjan is een Milaan gebaseerd modefotograaf met ervaring van meer dan twee decennia. Met zijn innovatieve en artistieke techniek, begon hij een stijl beeld van zijn werk in de mode-industrie. Hij heeft meer dan duizend portfolio's van beroemdheden, sporters, en bekende persoonlijkheden gedaan. Hij stapte in deze carrière een lange tijd geleden, toen hij het belang van het nemen van foto's van beroemdheden en vele prominente baan-modellen ontwikkeld en meteen verliefd op dit genre. Zijn fantasierijke en creatieve vaardigheden leidde hem naar de hoogten van succes en hielp hem in het verdienen van een onberispelijke reputatie in de industrie.

Terwijl het doen van een fotoshoot, Tom Dingjan werkt om de bepaalde functies, zoals kleding te benadrukken, accessoires make-up. Zijn belangrijkste doel is om een consistente foto verhalen die denkbeeldige situatie van de klant, ideeën, en het concept te integreren creëren. Volgens hem is het belangrijk om te communiceren met het publiek en creatieve visie voor een veeleisend publiek.

Anders dan dat het een getalenteerde fotograaf, Tom Dingjan heeft een goed oog voor de kleinste details en artistieke vermogen om vast te leggen en stel een bepaalde stemming tijdens de shoot. Hij heeft ook uitgebreide kennis van verschillende software van fotobewerking. Hij heeft het vermogen om zijn creatieve concepten en artistieke visie te vertalen in beelden. Veel van zijn foto's zijn gepubliceerd door vele populaire tijdschriften en krantenpagina's, print advertenties, catalogi en ook online. Hij reisde in vele landen over de hele wereld met zijn talent en creativiteit.

No comments:

Post a Comment